Bibliotheek biedt digitale cursussen in Steenwijk, Oldemarkt en Vollenhove

De Bibliotheek Kop van Overijssel biedt de komende maanden diverse digitale cursussen in Steenwijk, Oldemarkt én Vollenhove. In alle drie de kernen kunnen mensen die digitaal niet of minder vaardig zijn hun zelfredzaamheid vergroten met de cursussen Klik&Tik, Digisterker en Digivitaler. Daarnaast biedt de Bibliotheek Steenwijk als leslocatie van SeniorWeb de cursussen iPad, iPhone, Windows voor beginners en Windows voor gevorderden.

De Bibliotheek Steenwijk start op maandag 7 februari 2022 de cursus iPad. Speciaal voor mensen die digitaal niet of nauwelijks vaardig zijn, biedt de Bibliotheek vanaf maandag 7 februari 2022 ook de cursus Klik&Tik. Voor deze cursussen zijn nog enkele plekken beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de Bibliotheek Steenwijk, telefoon: 0521-513273 of mail: .

Klik&Tik
In Oldemarkt maken de Bibliotheek en De Landerijen zich samen sterk voor de digitale cursussen. Daar wordt op dinsdag 8 februari 2022 begonnen met de cursus Klik&Tik. Net als in Steenwijk telt deze cursus zes lessen, waarin deelnemers stap voor stap leren werken met Word, Mail en Internet. In Vollenhove werkt de Bibliotheek samen met Innovatie Lokaal en ook daar wordt binnenkort gestart met de cursus Klik&Tik. Neem voor meer informatie contact op met de Bibliotheek Oldemarkt, telefoon: 0561-451327, mail: of de Bibliotheek Vollenhove, telefoon: 0527-241999, mail: .

DigiLoket|IDO
Is het volgen van een cursus (nog) een brug te ver? Met de meest uiteenlopende digitale vragen kunnen inwoners ook altijd bij het DigiLoket|Informatiepunt Digitale Overheid terecht. In de Bibliotheek Steenwijk is dit loket geopend op maandag van 10.00 tot 11.30 uur en op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. In de Bibliotheek Oldemarkt op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur en in de Bibliotheek Vollenhove op dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.