Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?

De Bibliotheek is er voor iedereen en dus vinden wij het belangrijk dat ook iedereen zich welkom voelt. Voor onze vestiging in Steenwijkerwold zijn wij op zoek naar een vrijwillige medewerker die dit warme welkom kan bieden. Niet alleen bij het lenen van boeken en andere materialen uit onze collectie, maar ook in het persoonlijke contact en bij vragen over onze lezingen, workshops, cursussen en andere activiteiten. Kun jij dit bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met diverse partners zijn wij onlangs gestart met een wekelijks koffie-uurtje op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Eén keer in de maand vragen wij onze vrijwillige medewerker om dan als gastvrouw/gastheer op te treden door een kop koffie te schenken en een praatje met de bezoekers te maken. Wil jij ook deze rol op je nemen? Bekijk dan de vacature vrijwillige medewerker van de Bibliotheek Steenwijkerwold en neem contact op met Astrid Mensink, mail: