Het nieuwe seizoen vakantielezen komt er weer aan!

Vakantielezen is hét leesprogramma voor de zomervakantie. Kinderen (en ouders) ontdekken dat je door te lezen naar andere landen kunt reizen. Met vakantielezen kunnen jullie tot en met 6 september aan de slag. Dus ga mee op reis!

Hoe werkt vakantielezen?

Tijdens vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie alle schatten verzamelen. Het uiteindelijke doel is om de 6 schatten te verzamelen. Dan hebben jullie alle landen bezocht en opdrachten gedaan. De opdrachten kunnen jullie doen in en om het huis. Je kunt de hele zomer naar de bibliotheek* voor leuke activiteiten, nieuwe boeken en voor de stickers die je kunt verdienen met de opdrachten. Heb je alle schatten gevonden en de stickers opgehaald in een van de deelnemende bibliotheken? Dan maak je kans op leuke prijzen!

*De bibliotheek in Steenwijk, Vollenhove en Oldemarkt doet mee aan vakantielezen!

Doe je mee? Aanmelden kan via https://www.vakantie-lezen.nl/