Feest bij Bibliotheek Steenwijkerwold

Multifunctioneel centrum Hoogthij Steenwijkerwold, waarin Bibliotheek Steenwijkerwold gehuisvest is, viert op 18 juni haar tienjarig bestaan met een open huis. Na twee keer uitstel door het coronavirus opent Hooghtij op 18 juni van 14.00 - 17.00 uur voor iedereen haar deuren. Met het open huis wil Hooghtij haar tienjarige jubileum vieren. Alle ondernemers en organisaties, die een vaste plek in Hooghtij hebben, presenteren zichzelf deze dag feestelijk. Zo kunt u kennismaken met de geschiedenis van Hooghtij, klaverjassen of biljarten en 3D leren tekenen bij het Kennislab van de Bibliotheek. Een dag met voor ieder wat wils.

Zo is Fysiotherapie Steenwijkerwold aanwezig om u te informeren waarbij Fysiotherapie Steenwijkerwold u kan ondersteunen. Wist u dat een goede houding uw kwaliteit van leven kan verbeteren? Zorggroep Oude en NIeuwe Land staat paraat om alles te vertellen over advies-, behandeling, verzorging en verpleging thuis. Daarnaast kunt u op een laagdrempelige wijze kennismaken met Actief voor Ouderen Steenwijkerwold (AVOS), het Heideveld, Logopediepraktijk Lindevallei en Sociaal werk ´de Kop´. Maar er is ook voorlezen voor jonge kinderen.

Hooghtij heeft van alles te bieden

Naast dat men zich presenteert via stands met informatie en optredens, zijn er ook meerdere activiteiten. Zo kan u kennismaken met muziek(instrumenten) bij De Woldklank, is er om 14.30 uur een optreden van popkoor ´Energy´ en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook is een boekenmarkt en is er informatie te vinden over Dorpsbelang Steenwijkerwold, de Woldhulp, Nationaal park Weerribben-Wieden en de Herbergier.

Maak kennis met Hooghtij
Op 18 juni van 14.00 - 17.00 uur kunt u op een informele wijze ervaren wat Hooghtij in huis heeft. Zo ontdekt u wat Hooghtij voor u kan betekenen. Kortom, een middag vol plezier voor jong en oud. Benieuwd naar het gehele programma en meer informatie? Zie https://hoogthij.nl/.

Open huis Multifunctioneel centrum Hooghtij wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van Gemeente Overijssel