Laat de natuur je verbazen tijdens de Kinderboekenweek

Wat is het liefste dier? De oudste boom? Of het harigste beest? Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) kun je het ontdekken in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van de natuur. In de Bibliotheek kun je alles vinden over dieren, planten en het klimaat overal ter wereld!

Tijdens de kinderboekenweek zijn er allerlei activiteiten in en om de Bibliotheek Steenwijk:

Ga jij mee op ontdekking tijden de GIGA-GROEN-DAG?

Op zaterdagmorgen 15 oktober is in Bibliotheek Steenwijk van 10.00 tot 12.30 van alles te ontdekken. Er komt een echt ROVA vrachtwagen, je kunt spelen met de waterspeelbak of zelf een herfstslinger maken. Er is een GIGA GROENE Speurtocht in het Slingerbos en een workshop waarbij je door middel van zonnepanelen stroom gaat opwekken. Kijk voor deze laatste 2 activiteiten ook even in de agenda om je aan te kunnen melden! Kom gezellig langs om de andere activiteiten te ontdekken. Zien we jullie op 15 oktober?