Nieuws uit de Bibliotheek

Bedenk een nieuwe ‘regel van Floor’ en win 2 vrijkaarten voor de theatervoorstelling

Bedenk een nieuwe ‘regel van Floor’ en win 2 vrijkaarten voor de theatervoorstelling

Floor bedenkt allemaal nieuwe regels. Regel 1: Alle kinderen mogen zelf regels maken. Welke regel zou jij willen maken? Wat zou jij echt een goede nieuwe regel vinden? Bedenk er één en laat het aan ons weten.

In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels mogen bedenken en dat doet ze dan ook volop. Welke regel vind jij dat echt niet mag ontbreken? Deel jouw regel met ons via Instagram of facebook onder een post met de #winregelsfloor en tag @demeenthe @bibliotheek_kop_van_overijssel of mail deze naar .

Workshop green screen en vrijkaarten
Je kunt de regels tot 15 januari met ons delen. Op 16 januari worden er 10 regels uitgekozen die een workshop met een green screen winnen. Tijdens die workshop komt jouw regel op de boekcover van één van de boeken van 'De regels van Floor'. De workshop green screen is op 21 januari om 10.00 uur in Bibliotheek Steenwijk. Uit deze 10 deelnemers wordt op 21 januari een winnaar gekozen die 2 vrijkaartjes voor de theatervoorstelling ‘De regels van Floor’ wint. Deze voorstelling voor kinderen van 6 jaar en ouder is op 19 februari om 13.00 en 16.00 uur in De Meenthe in Steenwijk.

Dus bedenk een regel, laat je creativiteit de vrije loop, en deel deze met ons. We zijn heel benieuwd!

Samenwerking
Deze winactie is een samenwerking tussen de Meenthe en Bibliotheek Kop van Overijssel. Op deze manier willen we het theater en het lezen van boeken onder de aandacht brengen bij jongeren.