Nieuws uit de Bibliotheek

Bibliotheek Steenwijk gaat verbouwen! Van 10 mei tot en met 1 juni zijn we daarom gesloten.

Bibliotheek Steenwijk gaat verbouwen! Van 10 mei tot en met 1 juni zijn we daarom gesloten.

Op dinsdag 9 mei is iedereen nog van harte welkom om boeken te komen uitzoeken, reserveringen op te halen, te werken of studeren. Maar op woensdag 10 mei wordt de hele bibliotheek leeggehaald en gaat de verbouwing beginnen. Vanaf 2 juni staan we dan weer voor jullie klaar in een compleet vernieuwde bibliotheek!

De eerste verdieping, waar nu de werkplekken en de leeszaal met koffie en tijdschriftenuitleen zijn, worden naar de begane grond verhuisd. Ook de Gallerie en kantoren op de eerste verdieping verhuizen naar beneden. Er zullen wanden worden doorgebroken en verplaatst, meubels worden verschoven en de bibliotheek wordt opnieuw ingericht. Omdat dit best wel wat geluids- en stofoverlast geeft is besloten om de bibliotheek helemaal te sluiten tijdens deze verbouwing. 

In deze periode kun je extra veel boeken, extra lang lenen! Wij zorgen ervoor dat je geen boete oploopt. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in andere vestigingen zoals Steenwijkerwold en Giethoorn. Ook blijft alles in de online bibliotheek altijd beschikbaar. En we ontvangen je graag weer op 2 juni!