WELKOM BIJ DE BIEB!

Voor welke leeftijd?: 0-4 (peuters en kleuters), 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Locatie en service: Klantenservice

Word lid en kies voor: winterwarm of winterklaar

Meld je uiterlijk 15 februari 2019 aan als nieuw lid van de Bibliotheek Kop van Overijssel. Je ontvangt gratis bij je aanmelding het winterwarm-pakket met Rituals Sakura, romantische Brynxz winterkaars en voor je boek en e-book een handig leeslampje. Of kies het winterklaar-pakket met strooizout, vorsthoes voor de auto en voor je boek en e-book een handig leeslampje.

Waarom lid worden? Dit zijn de redenen:

1. Kies uit een continue bijgewerkte leencollectie van één miljoen boeken!
  2. Heb je een tablet of e-reader? Kies uit 20.000 (actuele) e-books.
  3. Volg interessante, inspirerende, verrassende cursussen en workshops
  4. Liever luisteren? Ruim 1.000 storytelling boeken staan voor je klaar.
  5. Ook inbegrepen: leen muziek uit de Muziekbieb en films uit de Filmbieb.

Klaar voor de winter? Kies je welkomstcadeau

De prijs voor het jaarlidmaatschap voor Bibliotheek Kop van Overijssel bedraagt € 45,- voor het standaardabonnement of € 61,- voor het TOP-abonnement (extra: toptitels gratis twee weken lenen, leentermijn vier weken). Keuze in het formulier. Meld je aan en vraag je welkomstcadeau op.

Algemene informatie en voorwaarden

De Welkom bij de Bieb-actie loopt tot en met 15 februari 2019 en is voor iedereen van 18 jaar en ouder die online lid wil worden van Bibliotheek Kop van Overijssel. Het aantal welkomstpakketten is beperkt (OP=OP). De pakketten zijn niet inwisselbaar in contanten. Abonnementsduur van het lidmaatschap is één jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dan is de actie niet geldig maar het lidmaatschap gratis: meld je hier aan. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.