Word lid en kies je cadeau!

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Boeken, E-books, Films, Muziek, Apps

Wie jarig is trakteert! Bibliotheek Kop van Overijssel is 100 jaar en dit willen we met je vieren. Meld je je tot en met 31 december aan als nieuw lid van de Bibliotheek Kop van Overijssel? Dan ontvang je bij je aanmelding een cadeaubon van €15 euro te besteden bij de Mediamarkt, óf een podiumkaart ter waarde van €15 euro.

Lees, luister en laat je verrassen!

Waarom lid worden?

• Keuze uit een continu bijgewerkte leencollectie van één miljoen boeken!
  • Ruim 20.000 (actuele) e-books.
  • Liever luisteren? Ruim 1.000 luisterboeken staan voor je klaar
  • Volg inspirerende, verrassende cursussen en workshops
  • Leen films en games

Kies je welkomstcadeau

De prijs voor het jaarlidmaatschap voor Bibliotheek Kop van Overijssel bedraagt € 47,- voor het standaardabonnement of € 63,- voor het TOP-abonnement (extra: toptitels gratis twee weken lenen, leentermijn vier weken). Keuze in het formulier. Meld je aan en vraag je welkomstcadeau op. Deze is samen met je ledenpas op te halen in de Bibliotheek.

Algemene informatie en voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 december en is voor iedereen van 18 jaar en ouder die lid wil worden van Bibliotheek Kop van Overijssel. De welkomstcadeaus zijn niet inwisselbaar in contanten. Abonnementsduur van het lidmaatschap is één jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dan is de actie niet geldig maar het lidmaatschap gratis: meld je hier aan.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.