De Bibliotheek Kop van Overijssel laat u graag weten wat zij heeft gedaan en nog gaat doen!

De Bibliotheek Kop van Overijssel is een zelfstandige organisatie, we voeren beleid uit en ontvangen daarvoor subsidie. Met dank hiervoor aan het vertrouwen dat de gemeente in de Bibliotheek stelt. Jaarlijks wordt er een jaarverslag gemaakt waarmee er verantwoording wordt afgelegd. In het jaarverslag 2018 kunt u lezen wat we het afgelopen jaar hebben gepresteerd.

De Bibliotheek Kop van Overijssel is in ontwikkeling en op weg naar het 100-jarig bestaan. Alles daarover vindt u in ons meerjarenplan 2015-2020.

Coronavirus: Bibliotheek Oldemarkt, Steenwijk, Steenwijkerwold en Vollenhove zijn geopend! Kijk voor meer informatie bij nieuws. | Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn al onze vestigingen gesloten. | Bibliotheek Kuinre gaat donderdag 4 juni open!