Website voorlezen

Voordeel met je biebpas

Wist u dat het lidmaatschap veel voordelen biedt? Met een Biebpas ben je extra voordelig uit! Op vertoon van de pas ontvang je korting op allerlei uitjes! Zoals voorstellingen in Rabotheater de Meenthe, een leuke film in bioscoop Luxortheater in Steenwijk en Meppel. En op activiteiten en lezingen in alle Bibliotheken in de gemeente Steenwijkerland. Het kost niets extra's, gewoon even je Biebpas laten zien.

Bij Rabo theater de Meenthe ontvangen bibliotheekleden op alle voorstellingen, die binnen de seriekorting vallen, € 1,50 korting voor max 2 personen per pas. Uitgesloten hiervan zijn de voorstellingen waarop Rabo theater de Meenthe geen korting geeft: 'Nieuw Talent' voorstellingen, 'Regionaal' voorstellingen, voorstellingen in de Evenementenhal, voorstellingen met de aanduiding 'geen seriekorting' en combinatie met andere kortingen. NB De korting is wel op kind- en jeugdvoorstellingen van toepassing. Op de voorstellingen waar de korting van toepassing is, wordt de prijs vermeld op de websiten van Rabo theater de Meenthe bij de voorstelling. U kunt dus gewoon via die site reserveren. Bij het bezoek 's avonds moet u een bibliotheekpas kunnen tonen bij de kaartcontrole. 

Bij beide bioscopen van Luxortheater is de korting € 1,25 op een kaartje (niet geldig op Nederlands gesproken kinderfilms op de matineevoorstellingen omdat dat al een gereduceerd tarief is. De korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdag)

Een overzicht met kortingen met uw biebpas op uitjes door heel Nederland vindt u op www.voordeelmetjebiebpas.nl