Resultaten 1 - 10 van 13
Tekenen met de 3D pen

Elke dinsdag in december is er tussen 10-11.30 uur vrije inloop 3D tekenen.
Deze activiteit is speciaal bedoeld voor volwassenen. We gaan op een mooie plek in de Bibliotheek aan de slag met de 3D pen. Het is fijn als u bij aanvang al aanwezig kan zijn, maar later aanschuiven mag ook.

 Boekenverkoop in Bibliotheek Steenwijk en Bibliotheek Vollenhove

De bibliotheekmedewerkers van Bibliotheek Steenwijk en Bibliotheek Vollenhove  willen voorkomen dat Steenwijkerlanders zonder boek zitten tijdens de feestdagen en houden daarom een grote boekverkoop in deze bibliotheken van maandag 2 december tot en met zaterdag 28 december.

Expositie Galerie Steenwijk

Galerie Steenwijk nodigt u uit voor de expositie: 'GOED WERK'

een dubbelexpositie van Harm Echten (Ruinen, hout en metaal) en Marian de Graaf-Posthumus (Wanneperveen, sieraden).

Voorlezen in Bibliotheek Steenwijk

In Bibliotheek Steenwijk wordt elke eerste donderdag van de maand voorgelezen aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Deelname is gratis.

Workshop: December cadeautjes maken

De kerstdagen komen eraan. Wil jij een unieke kerstbal? Vind je die houten kerstfiguurtjes ook zo leuk? Kerstversiering voor op de ramen? Je kan het maken in het KennisLab!

Mindfulness:volg in Bibliotheek Steenwijk een cursus

Mindfulness:volg in Bibliotheek Steenwijk een cursus

In deze drukke tijden even rust! In Bibliotheek Steenwijk starten we op donderdagmiddag 12 december met een cursus Mindfulness. Waarin u leert om bewust en in balans te leven. Op donderdagmiddag 12 en 19 december, 9 en 16 januari 2020.

Toegang gratis.

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er een digitaal inloopspreekuur in Bibliotheek Steenwijk.

Het digitaal inloopspreekuur is elke donderdagavond van 18.00 - 20.00 uur.

Workshop Kerststerren maken

Kerst zonder een mooie kerstster kan natuurlijk niet. In deze workshop gaan we heel speciale kerststerren maken.

Workshops tijdens Kerstrondje Oldemarkt

Op zaterdag 21 december is van 10.00 – 17.00 uur het Kerstrondje in Oldemarkt. Op deze dag kun je in Bibliotheek Oldemarkt deelnemen aan diverse workshops. Een workshop boekbinden door Edith Verbaan, gedichtjes/verhaaltjes schrijven rondom de kerstgedachte met Joke Hendriks, een activiteit genaamd ‘Iets met boeken’ en het KennisLab is weer aanwezig met een activiteit.

Knutselmiddag

Elke laatste dinsdagmiddag van de maand kun je komen knutselen in Bibliotheek Steenwijk. We gaan steeds iets anders maken. Soms gaan we iets maken wat past bij een thema of het seizoen van het jaar. Maar het is altijd iets leuks! Vraag er naar bij de Bibliotheekmedewerker of volg onze website en social media voor meer informatie.