Resultaten 1 - 8 van 8
BELASTINGHULP IN DE BIBLIOTHEEK

Voor 1 mei moet de belastingaangifte zijn ingediend. Voor iedereen die dat lastig vindt of er vragen over heeft, organiseert Bibliotheek Kop van Overijssel belastinghulp in de bibliotheken Steenwijk, Vollenhove en Oldemarkt.

EXPOSITIE VUSO 2019

Van zaterdag 20 april t/m vrijdag 26 april 2019 is in Galerie Steenwijk de expositie 'VUSO 2019' te zien, een groepsexpositie van de cursisten 'Beeldende Vorming' van de VolksUniversiteit Meppel/Steenwijkerland en Omstreken.

 Pannenkoeken ontwerpen

Kom woensdag 24 april gezellig naar de Bibliotheek en probeer eens een pannenkoek op de computer te ontwerpen en die uit te printen. 

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er een digitaal spreekuur in Bibliotheek Steenwijk. Het digitale spreekuur is tijdelijk verplaatst naar de zaterdagochtend.

Het digitaal spreekuur is elke zaterdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

 Extra open inloop KennisLab

Op Dinsdag 30 april is er een extra open inloop in het Kennislab

Tussen 10.00-12.30 uur is iedereen welkom.

 

Voorlezen in Bibliotheek Oldemarkt

Oma Pietje leest elke eerste maandag van de maand voor uit de nieuwste prentenboeken.

Workshop Japans boekbinden in Bibliotheek Oldemarkt

Tijdens het Textielfestival Oldemarkt e.o. kunt u in Bibliotheek Oldemarkt aan een workshop Japans Boekbinden deelnemen en zelf een boekje maken. Een boekje wat u kan gebruiken als een dagboekje of een eigen poëziebundel (met verzamelde of eigen gedichten of teksten), een boekje waarin u uw exclusieve recepten inschrijft of tekeningen in maakt, kortom talloze ideeën om dit boekje een bijzondere functie te geven. Maar voor we zover zijn gaan we eerst met papier en naald en draad aan de slag.