Resultaten 1 - 10 van 16
Nu te zien in Galerie Steenwijk: GerArt & GerArt

Nu te zien in Galerie Steenwijk: GerArt & GerArt

Van 13 februari tot en met 7 maart is te zien in Galerie Steenwijk: Schilderijen van Gerard Brok: een ontdekkingsreis in vorm en kleur. En Glaskunst van Gerard Leferink: glasfusing en appliqueren.

HaakGezelligAan

In Bibliotheek Steenwijk is elke donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur een Haak/Handwerk-cafe. Gezellig samen haken (breien of borduren etc. mag ook) onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er een digitaal inloopspreekuur in Bibliotheek Steenwijk.

Voorlezen in Bibliotheek Oldemarkt

Oma Pietje leest elke eerste maandag van de maand (m.u.v. juli en augustus) voor uit de nieuwste prentenboeken. Aanvang 14.15 (aansluitend aan de schooltijden) Kom ook! Lekker luisteren naar een mooi verhaal.

Knutselmiddag in Bibliotheek Oldemarkt

Elke eerste woensdagmiddag van de maand kun je komen knutselen in Bibliotheek Oldemarkt. We gaan steeds iets anders maken. Soms gaan we iets maken wat past bij een thema of het seizoen van het jaar. Maar het is altijd iets leuks! Vraag er naar bij de Bibliotheekmedewerker of volg onze website en social media voor meer informatie.

Voorlezen in Bibliotheek Steenwijk

In Bibliotheek Steenwijk wordt elke eerste donderdag van de maand voorgelezen aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Deelname is gratis.

Hulp bij de belastingaangifte in Bibliotheek Vollenhove

Ook in Bibliotheek Vollenhove kunt u hulp krijgen bij het invullen van uw Belastingenaangifte!

Tijdens speciale inloopspreekuren wordt of de aangifte voor u ingevuld, of kunt u uw aangifte laten controleren.