Resultaten 1 - 10 van 13
 Boekenverkoop in Bibliotheek Steenwijk

De bibliotheekmedewerkers van de Bibliotheek Steenwijk willen voorkomen dat Steenwijkerlanders zonder boek zitten tijdens de feestdagen en houden daarom een grote boekverkoop in deze Bibliotheek van dinsdag 4 december tot en met vrijdag 7 januari 2019.

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er een digitaal spreekuur in Bibliotheek Steenwijk.

Het digitaal spreekuur is elke donderdagavond van 18.30 – 19.30 uur.

Open inloop KennisLab

Bibliotheek Steenwijk heeft een KennisLab ingericht met interessante apparatuur als 3Dprinters, Lasersnijder etc. Het KennisLab heeft elke woensdag open inloop van 14.00 - 17.00 uur. En elke zaterdag is het Kennislab open van 10.00 -12.30 uur. Iedereen is welkom. Je mag gebruik maken van alle aanwezige apparatuur en betaalt slechts het verbruikte materiaal.

Spelletjes- en knutselmiddag

Wist je dat de Speel-o-theek Beregoed super veel verschillende spelletjes heeft? Daarom organiseren de Speel-o-theek en Bibliotheek Steenwijk een spelletjes- en knutselmiddag op woensdagmiddag 2 januari.

Voorlezen in Bibliotheek Steenwijk

In Bibliotheek Steenwijk wordt elke eerste donderdag van de maand voorgelezen aan kinderen van 0 t/m 4 jaar.

goosechase bij Bibliotheek Kop van Overijssel

Zin in een speurtocht met een tablet en programmeren? En in het bezit van een voucher van het Rabo Kids Event? Lees dan gauw verder!

Voorlezen in Bibliotheek Oldemarkt

Oma Pietje leest elke eerste maandag van de maand voor uit de nieuwste prentenboeken.

KRUIP IN DE ROL VAN EEN ALGORITME

De Nationale Verjaardagskalender is een kaartspel wat je spelenderwijs bewust laat worden van hoe algoritmes werken. We zeggen dat we niks te verbergen hebben en niet (te) veel over onszelf delen op social media. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen van 2019 vinden plaats van 23 januari tot en met 2 februari. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Een huis voor Harry’.