Resultaten 1 - 4 van 4

De overheid gaat de regels van digitale nalatenschap voor erfgenamen herzien. Denk hierbij aan de regie op jou eigen overheidsformulieren, zorgdossier, verzekeringen enz. Het wordt hiermee makkelijker jouw gegevens na te laten.

Wat gebeurt er met de sociale media waar je lid van bent of met jouw erfenis als je komt te overlijden? Notaris Bart Lever en Harrie Kuipers ( namens Communicatieadviesbureau Osage) komen uitleggen, wat je in verband met de gewijzigde regels, moet doen.

Om het alle leden en niet-leden en met name de scholen nog makkelijker te maken om onze Bibliotheek in Giethoorn te bezoeken, gaat de Bibliotheek op woensdagmorgen open. Materialen lenen, een tijdschrift of krantje lezen kan dan naast de maandag- en donderdagmiddag en maandagavond, ook op woensdagmorgen.

Bibliotheek Kop van Overijssel is op zoek naar een gastvrouw-/heer voor de vestiging in Kuinre. Deze Bibliotheek is open met medewerking van vrijwilligers. Wegens vertrek van onze huidige gastvrouw zoeken we voor de maandagmiddag van 13.45 - 17.15 uur hulp van een vrijwilliger.

Gastvrouwen/-heren in de Bibliotheek Kop van Overijssel houden zich bezig met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie, waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en leuke werk- en ontmoetingsplek geboden.

Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep en help Bibliotheek Kuinre.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Anje Brandsma, teamleidster van Bibliotheek Oldemarkt, Giethoorn & Kuinre via T. 0561-451327 of via E.