Resultaten 1 - 10 van 40

Ben jij de taalheld die laaggeletterdheid in de gemeente Steenwijkerland weet te verslaan? Dan ben jij de Taalpuntcoördinator die wij zoeken!

Met 34% van de ruim 100.000 stemmen heeft De Camino van Anya Niewierra de NS Publieksprijs 2023 gewonnen. In dit adembenemend spannede boek loopt een weduwe een pelgrimstocht om duidelijkheid te zoeken over de plotselinge zelfmoord van haar man, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Wil je het boek ook graag lezen? Leen of reserveer het dan in je eigen Bibliotheek.

In samenwerking met Zorggroep Noorderboog bieden we drie keer per maand een online activiteit aan in de Bibliotheek Steenwijk. In november staan de volgende activiteiten op het programma:

  • Ouderwets gezellige bingo - vrijdag 10 november 2023 
  • Oer-spannende quiz - vrijdag 17 november 2023
  • Super swingende muziekbingo - vrijdag 24 november 2023 

Op dinsdag 5 december 2023 vieren we in heel Nederland pakjesavond. Om ook onze medewerkers en vrijwilligers een heerlijk avondje te gunnen, sluiten al onze vestigingen die dag om 16.30 uur de deuren.

De Bibliotheek Kop van Overijssel kan niet zonder vrijwilligers en dus zoeken we regelmatig mensen die de Bibliotheek een warm hart toe dragen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor het Digicafé in de Bibliotheek Oldemarkt.