Resultaten 1 - 10 van 18

Op woensdag 17 maart 2021 zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Waar gaan die verkiezingen over? Waarom is het zo belangrijk om te stemmen? En op welke partij moet je dan stemmen? Met de online lezing ‘Kies wijzer!’ helpen wij je bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Deze lezing vindt plaats op donderdag 11 maart 2021 om 20.00 uur. Klik hier om je aan te melden.

Het vaccineren tegen het coronavirus is in volle gang! Is er ondersteuning nodig om de afspraak of vervoer naar de priklocaties van de GGD te regelen?

Dan denken we vanuit Sociaal Werk de Kop graag mee. Dit in nauwe samenwerking met VIP Steenwijkerland en andere samenwerkingspartners. Contact zoeken kan via  of 0521-745080.

Wist u dat het KennisLab de mogelijkheid biedt om uw 3D ontwerp uit te printen? Ook uw ontwerp voor de vinylsnijder of lasercutter snijden en graveren wij graag voor u. Mail uw STL bestand (3D),  Inkscape PDF bestand (vinylsnijder) of voor de lasercutter een DXF bestand naar .

Doe mee aan een online leesclub van Senia! Het voordeel van deze saaie tijden is dat u veel kunt lezen. En wat is er leuker om deze boeken te bespreken met andere boekenliefhebbers? De Online Leesclubs van Senia zijn niet alleen inspirerend, maar ook nog eens heel toegankelijk.

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt.

SC Heerenveen en de Bibliotheek zetten samen hun kracht in. Het jaarlijks terugkerend leesproject ‘Scoor een Boek’ verbindt lezen aan de populairste sport in Nederland; voetbal. Het doel is om leerlingen uit de groepen 5 en 6 uit Steenwijkerland te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen én om het hele gezin te enthousiasmeren.

Sinds 1 juli 2020 hebben wij een nieuwe donorwet en een nieuw donorregister. Via het donorregister laat jij weten of jij na jouw overlijden wel of geen organen en weefsels aan een patiënt wilt geven. In het donorregister kun je vier keuzes maken: